پلوی استامبولی
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

برنج چهار پيمانه
گوشت گوسفند 250 گرم
فلفل‌دلمه‌اي رنگي يك عدد
سيب‌زميني يك عدد
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق سوپخوري
كره 100 گرم
پياز يك عدد
نمك و فلفل‌سياه به ميزان لازم

پلوی استانبولی

طرز تهیه

گوشت را ريز خرد كرده و با دو ليوان آب روي حرارت مي‌گذاريم، بعد از پخت كامل، گوشت را از آب‌گوشت جدا مي‌كنيم پياز را ريز خرد كرده و با كره پنج دقيقه تفت مي‌دهيم، سپس فلفل‌دلمه‌اي و سيب‌زميني نگيني و گوشت پخته شده، نمك و فلفل را اضافه كرده و همه‌ مواد را پنج دقيقه تفت مي‌دهيم و در آخر رب گوجه‌فرنگي و برنج را اضافه كرده بعد آب‌گوشت و دو ليوان آب‌داغ را هم مي‌افزاييم. وقتي آب مواد تقريبا كشيده شد مانند كته، دم مي‌كنيم.





:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 211
|
امتیاز مطلب : 56
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: