مواد لازم
كره نرمشده 125 گرم
شير يك چهارم پيمانه
آب پرتقال يك چهارم پيمانه
تخممرغ دو عدد
شكر 3/4 پيمانه
آرد يكونيم پيمانه
بيكينگپودر يكونيم قاشق چايخوري
پوست رندهشده پرتقال يك قاشق سوپخوري
اين كيك جزو كيكهايي است كه سريع آماده ميشود. بنابراين همه مواد كيك بايد به دماي محيط رسيده باشد، يعني نيم ساعت خارج از يخچال قرار گيرد سپس استفاده شود.
کیک پرتقالی
طرز تهيه
همه مواد كيك را از ابتدا تا انتها داخل كاسه همزن ريخته و ابتدا با دور كند همزن ميزنيم تا كمي مخلوط شوند، سپس دور همزن را متوسط كرده و ميزنيم تا مواد تغيير رنگ دهد. قالب گرد 20 سانتيمتر قطر را چرب و آردپاشي كرده، مواد را درون آن ميريزيم و در فر 180 سانتيگراد حدود 50 دقيقه ميپزيم.
مواد لازم رويه
شكر چهار قاشق سوپخوري
آرد ذرت سه قاشق سوپخوري
آب پرتقال دو پيمانه
كره 50 گرم
پوست پرتقال رندهشده يك قاشق چايخوري
طرز تهيه رويه
همه مواد را به غير از كره در آب پرتقال حل كرده بعد روي حرارت ملايم هم ميزنيم تا غليظ شود. آنگاه از روي حرارت برداشته و بلافاصله كره و پوست پرتقال رندهشده را اضافه كرده و ميگذاريم خنك شود.
نكته
1- ميتوانيم اين كيك را بدون رويه هم سرو كنيم. در اين صورت هم كيك بسيار خوشمزهاي ميشود.
2- ميتوانيم مقداري ميوه خشك رنگي را آردي كنيم و در آخر با مواد مخلوط كنيم كه زيباتر شود.
:: موضوعات مرتبط:
انواع کیک ,
,
:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 77
|
تعداد امتیازدهندگان : 23
|
مجموع امتیاز : 23