نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

طرز تهيه رب انار :


انار ها را مي شوييم و دانه مي كنيم و آب آن را مي گيريم و مي جوشانيم تا غليظ شوند.


بعد در شيشه ريخته و درب آن را محكم مي بنديم و در جاي خنكنگه مي داريم .


نكته:از رب انار در فسنجان استفاده مي شود.



:: موضوعات مرتبط: رب ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 365
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

- سینه مرغ 3 پیمانه

- نخود فرنگی پخته یک پیمانه(یا ذرت یا هردو)

- فلفل دلمه ای خلال شده یک پیمانه

- فلفل قرمز دلمه ای 2/1 پیمانه

- کنسرو قارچ 2 پیمانه

- تخم مرع سفت آب پز 3 عدد

- گوجه فرنگی سفت 3 عدد

- سس مایونز 2/1 پیمانه

- آبلیمو 4/1 پیمانه

- خامه 2/1 پیمانه

- نمک و فلفل یه میزان لازم

- پیازچه خرد شده 2 ق.غ

- شبت خرد شده 2ق.غ

 سالاد مرغ و قارچ


طرز تهیه

ابتدا سس مایونز و خامه ونمک و فلفل را مخلوط کرده، آبلیمو را اضافه می کنیم سپس فلفل سبز و قرمز دلمه ای و نخود فرنگی را اضافه می کنیم سینه مرغ را که پخته و خرد کرده ایم به مواد بالا اضافه کرده تمام مواد را با همم کاملاً مخلوط می کنیم بعد کنسرو قارچ را اضافه می کنیم (به جای کنسروقارچ می توان از قارچ سرخ شده استفاده کرد) در آخر گوچه فرنگی ، پیازچه و شبت خرد کرده را بههمراه تخم مرغ خرد شده به سالاد اضافه می کنیم. سالاد رادر ظرف مورد نظر قرار داده تزئین و سرو کنید.



:: موضوعات مرتبط: سالاد ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 334
|
امتیاز مطلب : 39
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

تربچه 15 عدد
پيازچه 15 شاخه
كاهو پنج برگ
كلم ريز خرد شده ده قاشق غذاخوري
پياز يك عدد
خيار يك عدد
گوجه يك عدد
فلفل‌دلمه‌اي يك عدد
آبليمو و سركه به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم

سالاد مدیترانه ای

طرز تهيه

 تمامي مواد ذكر شده به صورت نگيني خرد مي‌شود و سس سالاد كه از مخلوط آبليمو و سركه به صورت نصف به نصف تشكيل شده برروي مخلوط فوق ريخته مي‌شود. سالاد بايد به مدت يك ساعت در يخچال بماند و بعد سرو شود.اين سالاد كاملا رژيمي است.



:: موضوعات مرتبط: سالاد ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 359
|
امتیاز مطلب : 53
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم


▪ سبزی ( گشنیز ، تره و سیر ) ۵/۱ کیلو
▪ برنج ۱ فنجان معادل ۱۵۰ گرم
▪ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▪ پیاز متوسط ۱ عدد
▪ نخود ۱ فنجان معادل ۱۵۰ گرم
▪ آرد برنج ۲/۱ فنجان معادل ۷۵ گرم
▪ تخم مرغ ۲ عدد
▪ دوغ ۴ کیلو
▪ ترخان خشک ۲۵ گرم
▪ فلفل سبز و قرمز تند ۲ عدد
▪ پیاز داغ جهت تزیین
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
▪ زرد چوبه کمی برای گوشت چرخ کرده
▪ روغن ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه


۱) تخم مرغ ها را کمی بزنید همراه آرد برنج و دوغ و برنج درون قابلمه و روی حرارت قرار دهید .
۲) مرتب هم بزنید تا جوش آید و دوغ نبرد .
۳) سپس نخود پخته و سبزی و گوشت که بصورت قلقلی و تفت داده اید را به مواد بالا اضافه کنید در این مرحله با حرارت گاهی هم بزنید. در این مرحله نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید .
۴) در آخر کار فلفل سبز و قرمز و ترخان خشک را اضافه کرده بگذارید آش جا بیفتد. بعد از پخت کامل و جا افتادن آش درون ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ تزئین نمائید .

 



:: موضوعات مرتبط: انواع آش , ,
:: بازدید از این مطلب : 353
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

سبزي آش يك كيلوگرم
آب گوجه‌فرنگي شش پيمانه
لوبياچيتي پخته‌شده يك پيمانه
فلفل دلمه‌اي و هویج نگيني‌شده از هر کئدام نصف پيمانه
آبغوره 1/4 پيمانه
سير داغ دو قاشق غذاخوري
روغن مايع سه قاشق غذاخوري
فلفل سياه، قرمز، نمك و زردچوبه و رشته آش به ميزان لازم

آش گوجه

آش گوجه

طرز تهيه

سبزي، آب گوجه‌فرنگي، دو ليوان آب، هويج و فلفل دلمه‌اي را به همراه روغن مي‌‌پزيم. در هنگام پخت فلفل، نمك و زردچوبه را اضافه كرده و سير داغ و لوبيا چيتي را نيز مي‌‌افزاييم.

در اواخر پخت رشته را نيز افزوده و هنگام خاموش كردن آبغوره را مي‌‌ريزيم. اين آش كمي تند بوده و در هر استان به سبك خودشان پخته مي‌‌شود. در صورت تمايل مي‌‌توان از عدس، نخود، پياز و نعنا داغ استفاده كرد.



:: موضوعات مرتبط: انواع آش , ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 55
|
تعداد امتیازدهندگان : 18
|
مجموع امتیاز : 18
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

گوشت گوسفندي 500 گرم
آلو خورشي 200 گرم
بِه 300 گرم
روغن مايع 100 گرم
لپه 150 گرم
پياز سرخ‌شده يك پيمانه
شكر دو قاشق سوپخوري
رب گوجه‌فرنگي 100 گرم
نمك، فلفل و دارچين به ميزان لازم

خورش به

خورش به

طرز تهيه

ابتدا گوشت خردكرده را خوب مي‌شوييم و با مقداري روغن مايع همراه با پياز داغ تفت مي‌دهيم، بعد لپه را داخل آن به مقدار سه دقيقه حرارت مي‌دهيم و رب و ادويه‌ را اضافه مي‌كنيم. مي‌گذاريم با حرارت ملايم پخته شود، بِه را اضافه كرده و آلوي خيس شده را نيز به مواد مي‌افزاييم تا زماني كه خوب بپزد. شكر و آبليمو زده و به مدت يك ربع آرام مي‌جوشانيم تا طعم آلو و آبليمو داخل خورش برود و سپس سرو مي‌كنيم.



:: موضوعات مرتبط: انواع خورشت , ,
:: بازدید از این مطلب : 237
|
امتیاز مطلب : 53
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم برای 6 نفر

:
مرغ پاک کرده=یک عدد در حدود 5/1 کیلوگرم


آلوی خشک=500 گرم


لپه=100 گرم


پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری


زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری


شکر=2 قاشق سوپخوری


نمک=به مقدار کافی


طرز تهیه:

آلو را می شوییم در دو لیوان آب خیس می کنیم.مرغ را با پیاز سرخ کرده و لپه و 2 تا 3 لیوان آب می گذاریم نیم پز شود

کمی به آن نمک می زنیم آلو را با آبش در خورش می ریزیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آلو با مرغ کاملا بپزد و زیاد له

نشود بعد زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم با شکر داخل خورش می ریزیم وقتی خورش به روغن افتاد آنرا می

کشیم. ممکن است مرغ را درسته یا قطعه قطعه در ظرف قرار بدهیم برای اینکه لپه زیاد له نشود بهتر است لپه را با پیاز

سرخ کرده کمی سرخ کنیم بعد داخل مرغ بریزیم.



:: موضوعات مرتبط: انواع خورشت , ,
:: بازدید از این مطلب : 245
|
امتیاز مطلب : 54
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

تخم‌مرغ شش عدد
آرد سفيد 150 گرم
آب‌جوش دو قاشق غذاخوري
شكر 150 گرم
وانيل نصف قاشق چايخوري
بيكينگ‌پودر يك قاشق مرباخوري

کیک خامه ای با مارمالاد

کیک خامه ای با مارمالاد

طرز تهيه

ابتدا زرده و سفيده تخم‌مرغ را جدا كرده، سفيده را هم مي‌‌زنيم و زرده را در ظرفي جداگانه با شكر مخلوط مي‌‌كنيم تا به صورت كرم رنگ در بيايد، وانيل را اضافه كرده و هم مي‌‌زنيم. آب‌جوش و سفيده را به مواد اضافه كرده، آرام هم مي‌‌زنيم. بيكينگ‌پودر و آرد سفيد الك شده را افزوده و هم مي‌‌زنيم. مواد را داخل قالبي كه در آن كاغذ روغني گذاشته‌ايم ريخته و در فري كه يك ربع قبل روي درجه 180 سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌‌گذاريم. بعد از 20 دقيقه كيك را امتحان مي‌‌كنيم تا پخته باشد. كيك را از فر خارج مي‌‌كنيم تا سرد شود. بعد از اینکه این کیک اسفنجی آماده شد ،خامه ساده را با پودر شكر و خامه قنادي (شيرين‌شده) به نسبت يك به سه هم مي‌‌زنيم تا فرم بگيرد وقتي كه خامه فرم گرفت كيك را از وسط نصف كرده و روي دو نيمه را خامه مي‌‌زنيم. در وسط كيك مي‌‌توان از كمپوت دلخواه هم استفاده كرد. نيمه دوم را روي قسمتي كه كمپوت را گذاشته‌ايم مي‌‌گذاريم و روي كيك را مارمالاد مي‌‌ماليم.

براي تزئين كيك از خامه قنادي ،خامه ساده ،مارمالاد ،كمپوت (ميوه دلخواه) وپودرشكر استفاده می کنیم.



:: موضوعات مرتبط: انواع کیک , ,
:: بازدید از این مطلب : 224
|
امتیاز مطلب : 54
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

لوبيا سبز نيم كيلوگرم
برنج يك كيلوگرم
فيله مرغ پنج عدد
پياز يك عدد
زعفران يك قاشق چايخوري
روغن‌، نمك و فلفل به ميزان لازم
ادويه در صورت تمايل

لوبیا پلو با فیله مرغ

طرز تهيه

ابتدا لوبياسبز را خلال كرده و به همراه پياز، تفت مي‌دهيم. سپس فيله‌مرغ را به آنها اضافه كرده، بعد با دوليوان آب مي‌گذاريم بپزد تا آب آن كشيده شود. آن‌گاه، برنج را كه از قبل خيس كرده‌ايم، آبكش كرده و كنار مي‌گذاريم. وقتي، مخلوط لوبيا و مرغ كاملا پخت، يك قاشق چاي‌خوري زعفران به آن اضافه كرده و هم بزنيد تا با حرارت متوسط به خورد مواد برود، آن‌گاه، در صورت تمايل، مقداري نمك و ادويه به مواد بزنيد، و آن‌ها را لابه‌لاي برنج ريخته، دم كنيد. پس از 45 دقيقه غذا آماده است. در ضمن مي‌توانيد مقداري گوشت، كنار گذاشته و براي تزئين ديس برنج به كار ببريد.



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 46
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

برنج چهار پيمانه
گوشت گوسفند 250 گرم
فلفل‌دلمه‌اي رنگي يك عدد
سيب‌زميني يك عدد
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق سوپخوري
كره 100 گرم
پياز يك عدد
نمك و فلفل‌سياه به ميزان لازم

پلوی استانبولی

طرز تهیه

گوشت را ريز خرد كرده و با دو ليوان آب روي حرارت مي‌گذاريم، بعد از پخت كامل، گوشت را از آب‌گوشت جدا مي‌كنيم پياز را ريز خرد كرده و با كره پنج دقيقه تفت مي‌دهيم، سپس فلفل‌دلمه‌اي و سيب‌زميني نگيني و گوشت پخته شده، نمك و فلفل را اضافه كرده و همه‌ مواد را پنج دقيقه تفت مي‌دهيم و در آخر رب گوجه‌فرنگي و برنج را اضافه كرده بعد آب‌گوشت و دو ليوان آب‌داغ را هم مي‌افزاييم. وقتي آب مواد تقريبا كشيده شد مانند كته، دم مي‌كنيم.



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 56
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

برنج شش پيمانه
لپه يك و نيم پيمانه
گوشت گوسفندي 750 گرم
پياز يك عدد
روغن مايع سه قاشق غذاخوري
كره 50 گرم
زعفران دم‌كرده دو قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

لپه پلو

لپه پلو

طرز تهيه

گوشت را ريز خرد كرده و با پياز خلال شده و روغن تفت مي‌‌دهيم. سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه كرده و با حرارت ملايم گوشت را مي‌‌پزيم. لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه مي‌‌كنيم تا 10 دقيقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگيرد.برنج را آبكش مي‌‌كنيم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمك مخلوط كرده و لابه‌لاي برنج آبكشي مي‌‌ريزيم و دم مي‌كنيم. وقتي برنج به بخار افتاد كره آب‌شده را نيز روي آن اضافه مي‌‌كنيم.اگر كره يا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه كنيم برنج، كره و روغن را جذب نكرده و ته قابلمه مي‌‌رود.براي ته ديگ مي‌‌توان دو زرده تخم‌مرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق كره و يك قاشق زعفران آب‌شده را با مقداري برنج مخلوط كرده ته قابلمه ريخته و صاف مي‌‌كنيم.



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 322
|
امتیاز مطلب : 52
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

( برای ۴ نفر)
▪ برنج ۵۰۰ گرم
▪مرغ پاک کرده ۸۰۰ گرم
▪ روغن
▪ زرشک پاک کرده ۴ قاشق غذاخوری
▪ شکر ۱ قاشق
▪ پیاز درشت ۲ عدد
▪ زعفران ساییده ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ نمک و فلفل سیاه


طرز تهیه


برنج را خیس می کنیم . مرغ را می شوییم و با یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو پر سیر و دو لیوان آب و کمی نمک می گذاریم بپزد بطوریکه زیاد له نشود و پس ازپختن به اندازه یک لیوان سر خالی آب داشته باشد . مرغ را می گذاریم سرد شود و بعد استخوانهایش را می گیریم و به قطعات مساوی خرد می کنیم .آب مرغ را از صافی رد کرده زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم نیمی از زعفران و نیمی از روغن را با آب مرغ مخلوط می کنیم و یک جوش می دهیم . زرشک را می شوییم و در صافی می ریزیم که آب آن گرفته شود یک قاشق روغن در تابه می ریزیم تا آب شود . آنگاه زرشک را در روغن کمی سرخ می کنیم شکر را در زرشک می ریزیم و هم می زنیم تا حل شود . حرارت باید ملایم باشد . برنج را کم کم در دیگ می ریزیم و لای ان قطعات مرغ را می گذاریم دیگ را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و در آن را می بندیم.
در دیگ که عرق کرد آب مرغ را روی برنج می دهیم و پلو را دم می کنیم .موقع کشیدن دو سه کفگیر برنج بر می داریم وبا بقیه زعفران و نیمی از زرشک مخلوط می کنیم . روغن را آب کرده و روی پلو می دهیم.



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 45
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم


▪ برنج ۱ کیلو
▪ روغن ۴ قاشق غذا خوری
▪ عدس ۱ پیمانه
▪ یک قرص نان،
▪ نمک،
▪ کشمش و خرما در صورت دلخواه ،
▪ گوشت ۴۰۰ گرم


طرز تهیه


برنج را خیس می کنیم گوشت را تکه تکه کرده با یکی دوعدد پیاز خرد کرده و ۲ تا ۳ لیوان آب با حرارت ملایم می پزیم باید بعد از پختن ۱ لیوان آب داشته باشد در اواخر طبخ کمی نمک بآن میزنیم بعد گوشت را از آب خارج کرده نصف از زعفران و نصف از روغن را در آب گوشت می ریزیم و اماده می گذاریم هسته خرما را می گیریم کشمش را تمیز کرده می شوییم دیگ متناسبی را آبکرده میگذاریم بجوشد آب نمک برنج را در دیگ میریزیم تا جوش آمده کمی نرم شود عدسها را جداگانه می پزیم . وقتی برنج را آبکش کردیم ته دیگ را چرب کرده و نان را تکه تکه کرده و در دیگ می چینیم برنج را در قابلمه می ریزیم عدس را لا به لای آن در دیگ می پاشیم و گوشت و خرما و کشمش را لا ی آن قرار می دهیم و پلو را دم میکنیم دیگ را روی آتش گذاشته عرق برنج را که گرفتیم ابگوشت زعفرانی را روی برنج می دهیم و مقداری هم روغن روی آن می دهیم و می گذاریم دم بکشد.



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 302
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم
– سینه مرغ 2 عدد

– پیاز متوسط 1 عدد

– نمک و فلفل به میزان لازم

– برنج 5 پیمانه

– ذرت پخته 1 پیمانه

– نخود فرنگی 1 پیمانه

– قارچ 1 پیمانه

– فلفل دلمه ای حدودا نصف پیمانه

– روغن و زعفران به مقدار لازم

– کنجد بو داده به مقدار لازم

 
طرز تهیه
مرغ ، پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه را مخلوط می کنیم چند ساعت بماند ( سینه بهتر است ) و آنرا درون روغن تفت می دهیم . برنج را آبکش کرده و مرغ را که تفت داده ایم لا به لای برنج به همراه فلفل دلمه ای ، قارچ ، نخود فرنگی و ذرت می ریزیم و کنجد می پاشیم و روی آنرا زعفران و روغن می دهیم تا دم بکشد .

 



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 227
|
امتیاز مطلب : 60
|
تعداد امتیازدهندگان : 18
|
مجموع امتیاز : 18
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

برنج 400 گرم
گوشت 500 گرم
رشته پلويي 150 گرم
پياز دو عدد
رب‌گوجه‌فرنگي يك قاشق سوپخوري
زعفران آب‌كرده يك قاشق سوپخوري
روغن 150 گرم
زردچوبه، فلفل، دارچين و نمك به ميزان لازم

رشته پلو با گوشت

رشته پلو با گوشت

طرز تهيه

برنج را يك ساعت قبل خيس كرده و آن را داخل ظرف آب‌جوشي كه روي حرارت قرار دارد مي‌ريزيم. قبل از آبكش كردن رشته‌ها را نيز به آن اضافه مي‌كنيم تا كمي جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبكش مي‌ريزيم و پس از آبكش كردن آن را دم مي‌كنيم.

گوشت را با پياز سرخ كرده، رب گوجه‌فرنگي و ادويه را به آن اضافه مي‌كنيم و روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا پخته شود. پس از اين‌كه گوشت پخت و برنج هم دم كشيد، گوشت را روي ديس كشيده و برنج را روي آن مي‌ريزيم. براي تزئين مقداري برنج زعفراني شده روي برنج مي‌ريزيم.



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 189
|
امتیاز مطلب : 53
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم براي كيك:
تخم مرغ=4 عدد
وانيل=1 قاشق مرباخوري
بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري
شير=1 ليوان
آرد=2 ليوان
روغن=1 ليوان
آبليمو=1 قاشق غذاخوري
پوست ليمو رنده شده=1 قاشق چايخوري
پودر كاكائو=4 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي كرم شكلات:
شير=1 و 2/1 ليوان
شكلات صبحانه=1 ليوان


طرز تهيه:
1. در ظرفي تخم مرغ+وانيل+آبليمو+رنده پوست ليموترش را همزن برقي خوب بزنيد.
2. شكر و روغن را به مواد اضافه كرده خوب هم بزنيد سپس بقيه مواد كيك را به مواد اضافه كرده با قاشق چوبي مواد را هم بزنيد.
3. ظرف مخصوص كيك را چرب كرده كمي آرد بپاشيد سپس مخلوط را در ظرف ريخته و ظرف را به مدت 45 دقيقه با حرارت 170 درجه سانتيگراد در فري كه از قبل گرم كرده ايد بگذاريد تا كيك بپزد و روي آن طلايي رنگ شود. كيك را ابتدا به مدت نيم ساعت با حرارت پايين و سپس با حرارت بالا بپزيد تا كيك پف كند.
4. براي تهيه كرم شكلات ابتدا شير را در ماهيتابه ريخته روي حرارت ملايم بگذاريد سپس شكلات صبحانه را به آن اضافه كرده بگذاريد مواد كمي بجوشد .مواد را روي حرارت هم بزنيد تا كمي غليظ شود.
5. كيك را پس از خنك شدن از ظرف خارج كرده روي آن را با قاشق كرم شكلات بكشيد. روي كيك را مي توانيد با بادام خرد شده تزئين كنيد.
6. كيك را در يخچال بگذاريد تا خنك شود.



:: موضوعات مرتبط: انواع کیک , ,
:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 65
|
تعداد امتیازدهندگان : 19
|
مجموع امتیاز : 19
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

برای شش تا هشت نفر:
▪ آرد سفید ۱۵۰ گرم
▪ شکر ۱۵۰ گرم
▪ خامه ۲۰۰ گرم
▪ تخم‌مرغ یک عدد
▪ کاکائو یک قاشق سوپخوری
▪ میوه با سلیقه خودتان، کمپوت زردآلو، توت‌فرنگی و کیوی
▪ شیره مربای زردآلو و توت‌فرنگی
▪ پودر نارگیل

کیک میوه

طرز تهیه

ابتدا کرم کیک را تهیه می‌کنید بدین طریق که سفیده و زرده تخم‌مرغ را جدا جدا در ظرفی ریخته و به هم می‌زنیم، سپس شکر، کاکائو و کمی وانیل به عنوان اسانس به زرده تخم‌مرغ هم زده شده اضافه می‌کنیم و با سفیده که قبلا زده‌ایم مخلوط و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و خوب به هم می‌زنیم تا مواد مخلوط شوند. پس از این مرحله مایه را در قالب ریخته و در فر می‌گذاریم، پس از آنکه آماده شد، از فر خارج می‌‌کنیم و روی آن و کنارش را با شیره مربا زردآلو یا توت‌فرنگی به دلخواه کاملا می‌پوشانیم و روی آن پودر نارگیل می‌ریزیم و به مدت یک دقیقه، توجه داشته باشید! تنها یک دقیقه در فر می‌گذارید تا مربای روی کیک خودش را بگیرد، سپس کیک را از فر بیرون می‌آورید و با توت‌فرنگی، زردآلو و کیوی آن را تزئین می‌کنید، یا با هر میوه‌ای که تمایل داشتید، مثلا به جای توت‌فرنگی می‌توانید از سیب استفاده کنید.

 



:: موضوعات مرتبط: انواع کیک , ,
:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 53
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()